Blauwstaal

Blauwstaal

Wist u dat blauwstaal geweldig inzetbaar is voor bijvoorbeeld woondecoratie? Wij werken bij Laska Metaal veel met blauwstaal en dan met name als het gaat om decoratieve ontwerpen en projecten. Zo hebben we recent een muurgroot logo van Starbucks gemaakt met blauwstaal. Het resultaat van dit logo is dan ook een kroon op ons werk en iets waar we erg trots op zijn. Vandaag de dag is staal weer helemaal in en wordt het ingezet als meubelstuk of decoratie. Wij van Laska Metaal zijn echter al wat langer actief in de metaalsector en hebben al honderden projecten met succes afgerond voor onze klanten in de afgelopen 33 jaar. Blauwstaal is slechts een onderdeel van ons vakmanschap en we helpen u met alle metaalbewerking projecten.

Zo kunt u bij ons terecht voor alle metaalbewerking projecten met onder andere:

  • Blauwstaal
  • Staal
  • Roestvrij staal
  • Aluminium

    Advies op maat

    Laska metaal staat bekend om zijn maatwerk projecten en de vele kennis op het gebied van metaalbewerking. Laska metaal is al ruim 33 jaar actief in de metaalsector en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd door deze 33 jaar. Of het nu gaat om een klein of groot project, elke klant wordt bij ons als gelijke behandeld. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent en geven u graag advies op maat. Samen met u zullen we uw wensen bespreken en uitwerken in een maatwerktekening. Zodra u hier ons akkoord op heeft gegeven zullen wij uw opdracht volledig van begin tot eind structureren. Dit zodat u niet voor verrassingen komt te staan achteraf.

    Wilt u weten of wij uw blauwstaal project kunnen maken of wenst u meer informatie over blauwstaal? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


Contact

Laska Metaal
Machineweg 289
1432 ES Aalsmeer

0297 330 066
info@laska-metaal.nl