Lasersnijden metaal

Lasersnijden metaal

Het lasersnijden van metaal is een techniek die u het mogelijk maakt om alle gewenste vormen te snijden uit metaal. Dit betekent ook dat u met het lasersnijden van metaal alles kunt maken wat u zou wensen. Denk hierbij aan kunst objecten, woondecoratie of machines. Wij zijn een metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerk projecten. Lasersnijden van metaal is voor ons dan ook een techniek die vrijwel dagelijks wordt uitgevoerd in onze werkzaamheden, wat maakt dat wij hier goed in zijn. Zo zijn we erg trots op een muur groot laser gesneden logo van Starbucks die dient als decoratie.

De mogelijkheden met het lasersnijden van metaal zijn oneindig, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Zo moet u denken aan projecten als:

  • Winkelinrichting
  • Visual merchandising
  • Openhaarden en accessoires
  • Home decoratie
  • Machinebouw

Lasersnijden metaal

Jarenlange ervaring en een ruime expertise

Laska metaal is dus een metaalbewerkingsbedrijf dat graag voor u klaar staat, voor welk project dan ook. Bij Laska Metaal geniet u naast het lasersnijden van metaal van veel meer vakkundigheid. Zo kunt u bij ons terecht voor alle metaalbewerkingstechnieken op staal, aluminium en roestvrij staal en geniet u bovendien van een zeer goede reputatie. Wij denken graag met u mee en zijn het gewend om met deadlines en uw specifieke wensen te werken. Vrijwel ieder project dat wij uitvoeren is maatwerk en we behandelen deze dan ook zo in het uitleveren van een offerte. We begeleiden uw project van begin tot eind en zijn wij pas tevreden wanneer u dat ook bent. We hebben inmiddels al 33 jaar ervaring in metaalbewerking en kunnen dan ook een goed beeld schetsen van de mogelijkheden en uitwerkingen die u zich kunt bedenken. Wij kennen geen teleurgestelde klanten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een adviesgesprek!


Contact

Laska Metaal
Machineweg 289
1432 ES Aalsmeer

0297 330 066
info@laska-metaal.nl