Metaalbedrijf Amsterdam

Metaalbedrijf nabij Amsterdam

Welkom op de website van Laska, een metaalbedrijf uit Amsterdam. Wij leggen u graag uit wat wij voor u als particulier ofwel ondernemer kunnen betekenen als het gaat om metaalbewerking. Laska is een metaalbedrijf uit Amsterdam dat alles op het gebied van metaalbewerking voor u kan bewerkstelligen. We gaan verder dan de meeste metaalbedrijven met onze diensten. Of het nu gaat om het maken van uw winkelinrichting of een home decoratie voor u in huis of op kantoor, wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw wensen. Zo hebben we eerder een muurgroot logo gemaakt van Starbucks, niets is ons te gek! Wij kenmerken ons als een maatwerk metaalbedrijf gevestigd in Amsterdam die open staat voor al uw idee├źn. Bovendien profiteert u bij ons van een zeer goede reputatie en hebben wij alle kennis in huis.

Metaalbedrijf Amsterdam

De veelzijdigheid van Laska Metaal

Laska metaalbedrijf uit Amsterdam staat bekend om zijn veelzijdigheid en maatwerkprojecten. Zo kunt u bij ons terecht voor metaalbewerking van staal, aluminium en roestvrij staal. We doen er alles aan om van welke materiaalkeuze dan ook uw wensen uit te laten komen, wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Niets is voor ons te gek, zo moet u denken aan werkzaamheden als winkelinrichting, visual merchandising, open haarden en accessoires, homedecoratie en tevens machinebouw voeren wij graag voor u uit.

Zit u met een bepaald idee in uw hoofd dat u graag door een professioneel metaalbedrijf wenst te laten uitvoeren? Schroom dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een adviesgesprek of een maatwerk offerte.


Contact

Laska Metaal
Machineweg 289
1432 ES Aalsmeer

0297 330 066
info@laska-metaal.nl