Metaalbewerking Amsterdam

Metaalbewerking nabij Amsterdam

Bij metaalbewerking denkt u al snel aan grote grove constructies voor in de bouw en machinebouw. Laska Metaalbewerking uit Amsterdam gaat hier net even een stapje verder in. Laska metaalbewerking is van alle markten thuis en geniet bovendien van een zeer goede reputatie. We denken graag met u mee en luisteren aandachtig naar uw wensen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Naast de metaalbewerking voor grote bouwconstructies zijn er veel meer mooie projecten te bouwen met metaal. Zo heeft Laska Metaalbewerking uit Amsterdam uiteenlopende projecten succesvol afgerond zoals bijvoorbeeld een groot Starbucks logo in blauwstaal.

Alles onder één dak bij Laska

Bij Laska Metaalbewerking uit Amsterdam geniet u van alle expertise onder één dak. Wij zijn vooral goed in maatwerk projecten en blinken hier in uit met projecten voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kunt u bij Laska Metaal alles laten ontwerpen en uitvoeren in staal, aluminium en roestvrij staal.

Laska Metaal is gespecialiseerd in de volgende facetten van metaalbewerking:

  • Winkelinrichting
  • Visual merchandising
  • Open haarden en accessoires
  • Home decoratie
  • Machinebouw

Metaalbewerking Amsterdam

 

Zoals u leest kunt u voor praktisch ieder metaalbewerking project terecht bij Laska uit Amsterdam. Laat u verrassen door de kwaliteiten en de goede reputatie van Laska en neem contact met ons op voor een maatwerk project of een advies gesprek op maat. Wij zijn u graag van dienst bij al uw metaalbewerking projecten.


Contact

Laska Metaal
Machineweg 289
1432 ES Aalsmeer

0297 330 066
info@laska-metaal.nl