RVS lasersnijden

RVS lasersnijden door Laska Metaal

RVS lasersnijden is een metaalbewerkingstechniek waarbij enige ervaring vereist is. Met onze ruim 30 jaar ervaring durven wij u dan ook te beloven dat wij elk gewenst project met RVS lasersnijden met succes kunnen afronden voor u. Onze reputatie als het gaat om metaalbewerking is erg goed. Wij staan bekend in deze markt als vakman en met ruim 30 jaar ervaring in dit vakgebied weten we wat er mogelijk is. Elk project is voor ons een maatwerk project, of het nu gaat om RVS lasersnijden of andere metaalbewerkingstechnieken. Wij zijn pas tevreden met de oplevering als al uw wensen zijn vervuld. We begeleiden het hele traject van idee tot product volledig en houden u op de hoogte van vorderingen. We zullen u adviseren over de mogelijkheden en in samenspraak met u tot het gewenste resultaat komen. Zo kennen wij geen ontevreden klanten en geniet u van een goede reputatie binnen ons metaalbedrijf.

RVS lasersnijden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u zich afvraagt of wij de geschikte partij voor al uw wensen zijn durven wij daar met volle zekerheid ja op te beantwoorden. Door onze ervaring van ruim 30 jaar weten wij heel goed waar onze krachten liggen en wat we voor u kunnen maken als het gaat om bijvoorbeeld RVS lasersnijden. Met lasersnijden kunnen wij prachtige projecten met succes afronden. Zo hebben we in het verleden een muurgroot Starbucks logo uitgesneden uit blauwmetaal. Deze hangt nu als decoratie aan de muur. Naast het RVS lasersnijden kunt u bij ons ook terecht voor aluminium en staal.

Vraagt u zich af wat wij zoal maken? Hieronder een lijstje met werkzaamheden die wij geregeld uitvoeren:

  1. Het realiseren van winkelinrichting.
  2. Het verzorgen van visual merchandising.
  3. Het maken van open haarden en accessoires.
  4. Het maken van woondecoratie.
  5. Machinebouw werkzaamheden.

Heeft u één van deze werkzaamheden liggen of wellicht iets heel anders? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Contact

Laska Metaal
Machineweg 289
1432 ES Aalsmeer

0297 330 066
info@laska-metaal.nl