RVS meubels

RVS meubels

Bent u op zoek naar kwaliteit meubels? RVS meubels kunnen wellicht een oplossing zijn en tevens een mooie sfeer brengen in uw woning of kantoor. RVS meubels worden steeds vaker ingezet als meubelstuk. Uiteraard zijn deze meubels niet alleen heel erg mooi, maar zijn ze ook nog eens levenslang goed te houden. Omdat de meubels van RVS worden gemaakt zullen ze theoretisch niet kapot gaan. Houten meubelen hebben in veel gevallen een minder lange levensduur als RVS meubels. Het feit dat u op deze pagina binnen onze website terecht bent gekomen geeft aan dat u wellicht op zoek bent naar nieuwe meubelen van RVS. Wij van Laska Metaal helpen u hier graag mee. Wij zijn al 30 jaar een ervaren en gedegen metaalbewerkingsbedrijf dat zich inzet voor ieder maatwerkproject. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken. Wij zullen in samenspraak met u een plan maken voor het maken van uw meubels.

RVS meubels

Maatwerk meubels

Wij werken niet met standaard bouwtekeningen of voorbeeldmeubelen die we namaken. Onze kracht is maatwerk en hierin ervaart u een nauwe samenwerking met ons. Al uw specifieke wensen zullen wij opnemen in een concept die we aan u zullen voorleggen om zo uiteindelijk tot een meubelstuk te komen dat levenslang mee zal gaan en volledig naar uw wensen gemaakt zal worden.

Bij Laska Metaal kunt u naast RVS meubels ook terecht voor andere metaalbewerking technieken. Denk hierbij aan lasersnijden of metaalbewerking voor staal en aluminium. Neem dus vandaag nog contact met ons op om uw project bij ons kenbaar te maken en een advies gesprek voor uw maatwerk in te plannen.


Contact

Laska Metaal
Machineweg 289
1432 ES Aalsmeer

0297 330 066
info@laska-metaal.nl