Winkelinrichting Amsterdam

Winkelinrichting in Amsterdam en omstreken

Heeft u een winkel in Amsterdam of misschien wel ergens anders in het land? Dan heeft u te maken met winkelinrichting. Wij van Laska Metaal zijn ervaren winkelinrichters en zijn u graag van dienst om van uw winkel een prachtig ogende winkel te maken door onze winkelinrichting van metaal. We zijn dan ook een metaalbewerkingsbedrijf. Wanneer u een winkel heeft in Amsterdam en op zoek bent naar een nieuwe winkelinrichting dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring op het gebied van metaalbewerking en winkelinrichting in de omgeving van Amsterdam. Wilt u een unieke winkelinrichting om uzelf van de concurrent te onderscheiden? Dat effect kunnen wij samen met u bewerkstelligen.

Meer dan alleen winkelinrichting

Laska Metaal doet meer dan alleen winkelinrichting voor winkels uit Amsterdam en omgeving. Laska Metaal is namelijk al 30 jaar een metaalbewerkingsbedrijf waar u terecht kunt met al uw werkzaamheden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor visual merchandising, open haarden, accessoires, woondecoratie en machinebouw. We kunnen praktisch alles voor u maken van staal, RVS en aluminium. Zo hebben we recent een muurgroot logo van Starbucks gemaakt die nu wordt ingezet als decoratiemateriaal. Ons is niets te gek en we zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Daarnaast profiteert u van een ontzettend goede reputatie en 33 jaar ervaring.

Winkelinrichting Amsterdam

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of het nu gaat om een nieuwe winkelinrichting in Amsterdam of machinebouw, wij geven u graag een gepast advies!


Contact

Laska Metaal
Machineweg 289
1432 ES Aalsmeer

0297 330 066
info@laska-metaal.nl